Ruimte in het veld
Jolan van den Broek

PSYCH-K®

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kan je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. PSYCH-K® kan helpen om beperkende overtuigingen in je onderbewustzijn te veranderen. Deze methode kan heel snel helpen bij positieve veranderingen in je leven. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het verminderen van stress, verbeteren van relaties, het verhogen van zelfvertrouwen en het bereiken van persoonlijke doelen. PSYCH-K® kan helpen bij het herprogrammeren van je onderbewustzijn om je te helpen een prettig en dankbaar leven te leiden. Ik heb de Basis Workshop, de Master Facilitation Workshop  PSYCH-K® en de Advanced Workshop gevolgd en oefen dagelijks met deze methode.

Hoe werkt PSYCH-K®?
Dus een overtuiging als “ik ben niet goed zoals ik ben” kan je veranderen in “ik ben goed zoals ik ben.” De meeste mensen merken na het doen van een Balans (de naam van een PSYCH-K® oefening) een ontspanning in hun lichaam en een beter gevoel, in dit geval, over zichzelf. Hierbij hoef je niet diep in het verleden te graven hoe het komt dat je de overtuiging had dat je niet goed genoeg zou zijn. Wat nodig is, is dat je besluit dat je dit wilt veranderen in dat je wel goed genoeg bent. Een Balans kan 5 – 15 minuten duren. Het doen van een Balans is dus snel en eenvoudig. De verandering die je maakt is zeer krachtig, blijvend en werkt door op onderbewust niveau.

We werken buiten op het Hemmeland in Monnickendam, in het Purmerbos  bij Purmerend, op een locatie naar keuze of bij mij thuis in Monnickendam.